Yeni Sayısal Loto sonuçları

Sayısal Loto çekilişi artık haftada iki defa yapılacak. Yeni Sayısal Loto sonuçları haftada iki kere açıklanacak. Yeni Sayısal Loto sonuçları nasıl olacak?

Milli Piyango İdaresinden yapılan açıklamaya göre yeni Sayısal Loto haftada iki kere çekilecek ve Süper Loto gibi 6 bulunana kadar devredecek. Detaylı bilgiye Sayısal Loto haftada iki gün çekilecek haberimizden ulaşabilirsiniz.

Çarşamba günleri ise yine 21:15’de çekilişler yapılmaya devam edilecek. Milli Piyango İdaresi’nden aldığımız bilgiye göre Çarşamba günleri önce Şans Topu çekilişi yapılacak, ardından Sayısal Loto çekilişine geçilecek.

Sayısal Loto Devir Kısıtlaması Kalktı

Sayısal Loto’da 3 hafta üst üste 6 bilen çıkmayınca 4. hafta 6 bilen yine çıkmayınca ikramiye 5 bilenler arasında dağıtılıyordu. Artık ikramiye 6 bilen çıkana kadar devredecek ve ikramiye 6 bilen çıkmadığı sürece Süper Loto gibi katlanmaya devam edecek.

Aynı Gün İki Oyun

Bildiğiniz gibi loto oyunları daha önce her güne bir oyun gelecek şekilde ayarlanmıştı. Pazartesi günleri On Numara, Çarşamba günleri Şans Topu, Perşembe günleri Süper Loto ve Cumartesi günleri Sayısal Loto çekilişi yapılıyordu.

Çekiliş sonuçlarına ulaşmak için Sayısal Loto sonuçları linkimize tıklayınız.

Siz de puanlayabilirsiniz...
[Toplaml: 17 Ortalama: 3.5]
4.5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
seni sevmeyen olsun

Paralar kime gidiyor bana gelsin . hayallerim gerceklesin . fakirede yardim ederim Amin

1
0
Would love your thoughts, please comment.x