Sayısal Loto Tek Kupon Oynanır

Sayısal Loto tek kupon oynanır. Öncelikle başlığımızı Sayısal Loto olarak yazdık ama bu diğer oyunları da kapsıyor.

Sayısal Loto tek kupon oynanır derken, Şans Topu, Süper Loto ve On Numara da tek kupon oynanır. Milli Piyango bileti bir nebze fazla alınıp şans denenebilir ama diğerleri tek kupon oynanır.

Son zamanlarda bir furyadır gidiyor. Bin kupon oyna, 10 bin kupon oyna gibi taktik yazıları veya tahminlerini çokça görebiliyoruz. Peki neden sayısal loto tek kupon oynanır?

Başta şunu belirtmek lazım tabii ki kazanma ihtimali 13 milyon kolon olan oyunda 13 milyon kolon oynarsak %100 ihtimalle ikramiyeyi kazanırız. Ama %99.9 bile olsa tek bir kolon oynamasak da oynamadığımız kolonun gelerek kaybetme şansımız, gidip bir loto bayisine tek kolon oynayarak büyük ikramiye kazananla aynıdır.

Bizim burada dikkat çekmek istediğimiz ise lotonun bir oyun olduğunu aklımızdan çıkarmamak, aşırıya kaçıldığında oyundan çıkıp kumara dönüştüğü gerçeğini unutmamaktır. İşte burada lotom.net olarak bizim yapmaya çalıştığımız kazanma ihtimalimizi yukarılara çekmek olmaktadır. Aksi taktirde örneğin 1000 kolon oynamak milyarları bu oyuna vermek bizi kumarbaz yapar.

Lotom.net olarak biz ise yaptığımız analiz ve istatistik çalışmalarıyla bir adım öne geçerek 13 milyonda bir olan tutturma ihtimalini yükseltme çabalarımızla siz değerli ziyaretçilerimizi daha yüksek tutturma ihtimaliyle çekilişe katılmanızı sağlıyoruz. Böylelikle analiz ve tahminleri inceleyip ihtimalimizi yükseltip 1 kupon oynayarak şansın peşine koşmayı değil, şansın bizi bulmasını bekliyoruz.

Bol şanslar…

Siz de puanlayabilirsiniz...
[Toplaml: 20 Ortalama: 3.1]
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x