Şans Topu ne zaman çekiliyor? Kaçta açıklanacak?

Şans Topu saat kaçta açıklanacak? Şans Topu ne zaman çekiliyor? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu çekilişi saat kaçta? Şans Topu kaça kadar oynanır? İşte bu soruların hepsinin cevabını yazımızda paylaşıyoruz.

Bildiğiniz gibi Şans Topu 34 rakam içinden 5 tane rakamı ve 14 rakam içinden 1 rakamı bulma üzerine dayalı bir oyundur. Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenir ve her çarşamba günü yapılan çekilişte 6 rakam tespit edilir ve 34+14 sayı içerisinden 5+1, 5, 4+1, 4, 3+1, 3, 2+1 ve 1+1 bilenlere ikramiye verilir. Oyunla ilgili daha detaylı bilgi için Şans Topu nasıl oynanır? yazımızı okuyabilirsiniz.

Şans Topu çekilişleri her hafta çarşamba günü yapılır. Peki Şans Topu ne zaman çekiliyor?

Şans Topu Kaça Kadar Oynanır?

Şans Topu son oynama saati çarşamba günleri saat 21:00’dır. Saat 21:00 itibariyle makineler kapanır ve bu saatten sonra oynanan oyunlar diğer gün çekilişine sayılır.

Şans Topu Sonuçları Açıklandı mı? Şans Topu Ne zaman Çekiliyor?

Şans Topu ne zaman çekiliyor? 21:00’da makineler kapandıktan sonra, Milli Piyango idaresince çarşamba günleri saat 21:15’de noter huzurunda çekilişi yapılır. Çekilişten sonra büyük ikramiye ve teselli ikramiyeleri belirlenir. Ziyaretçilerimizin sorusu Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Numaralar belli oldu ama henüz resmi sonuçlar açıklanmadı.

Saat Kaçta Açıklanacak?

Şans Topu çarşamba günleri saat 21:15’de çekildikten sonra, büyük ikramiye ve teselli ikramiyeleri belirlenir. Bu işlemler yaklaşık 15-20 dakika sürebilmektedir. Resmi açıklama ise saat 21:35’de yapılır. Şans Topu sonuçlarına bu saatlerden sonra sitemizden ulaşabilirsiniz.

Siz de puanlayabilirsiniz...
[Toplaml: 5 Ortalama: 4]
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x