On Numara ne zaman çekiliyor? Kaçta açıklanacak?

On Numara saat kaçta açıklanacak? On Numara ne zaman çekiliyor? On Numara sonuçları açıklandı mı? On Numara çekilişi saat kaçta? On Numara kaça kadar oynanır? İşte bu soruların hepsinin cevabını yazımızda paylaşıyoruz.

Bildiğiniz gibi On Numara 80 rakam içinden 10 tane rakamı bulma üzerine dayalı bir oyundur. Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenir ve her pazartesi günü yapılan çekilişte 22 rakam tespit edilir ve 80 sayı içerisinden 10, 9, 8, 7,6 bilenlere ve hiç bilemeyenlere ikramiye verilir. Oyunla ilgili daha detaylı bilgi için On Numara nasıl oynanır? yazımızı okuyabilirsiniz.

On Numara çekilişleri her hafta pazartesi günü yapılır.

On Numara Kaça Kadar Oynanır?

On Numara son oynama saati pazartesi günleri saat 21:00’dır. Saat 21:00 itibariyle makineler kapanır ve bu saatten sonra oynanan oyunlar diğer gün çekilişine sayılır.

On Numara Sonuçları Açıklandı mı? On Numara Ne zaman Çekiliyor?

On Numara ne zaman çekiliyor? 21:00’da makineler kapandıktan sonra, Milli Piyango idaresince pazartesi günleri saat 21:15’de noter huzurunda çekilişi yapılır. Çekilişten sonra büyük ikramiye ve teselli ikramiyeleri belirlenir.  Ziyaretçilerimizin sorusu On Numara sonuçları açıklandı mı? Numaralar belli oldu ama henüz resmi sonuçlar açıklanmadı.

Saat Kaçta Açıklanacak?

On Numara pazartesi günleri saat 21:15’de çekildikten sonra, büyük ikramiye ve teselli ikramiyeleri belirlenir. Bu işlemler yaklaşık 15-20 dakika sürebilmektedir. Resmi açıklama ise saat 21:35’de yapılır. On Numara sonuçlarına bu saatlerden sonra sitemizden ulaşabilirsiniz.

Siz de puanlayabilirsiniz...
[Toplaml: 11 Ortalama: 3.9]
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x