Çarşamba günleri Sayısal Loto ve Şans Topu çekilişi yapılacak

Milli Piyango İdaresi’nin kararıyla Sayısal Loto çekilişi haftada iki gün yapılacak. Çarşamba günleri Sayısal Loto ve Şans Topu çekilişi yapılacak.

Sayısal Loto Çekilişi Haftada İki Gün Yapılacak

Milli Piyango İdaresi Sayısal Loto çekilişini haftada iki gün yapılacak şekilde düzenleme yaptı. Sayısal Loto artık haftada iki gün haberimizde detayları bulabilirsiniz.

Çarşamba günleri ise yine 21:15’de çekilişler yapılmaya devam edilecek. Milli Piyango İdaresi’nden aldığımız bilgiye göre Çarşamba günleri önce Şans Topu çekilişi yapılacak, ardından Sayısal Loto çekilişine geçilecek.

Sayısal Loto Devir Kısıtlaması Kalktı

Sayısal Loto’da 3 hafta üst üste 6 bilen çıkmayınca 4. hafta 6 bilen yine çıkmayınca ikramiye 5 bilenler arasında dağıtılıyordu. Artık ikramiye 6 bilen çıkana kadar devredecek ve ikramiye 6 bilen çıkmadığı sürece Süper Loto gibi katlanmaya devam edecek.

Aynı Gün İki Oyun

Bildiğiniz gibi loto oyunları daha önce her güne bir oyun gelecek şekilde ayarlanmıştı. Pazartesi günleri On Numara, Çarşamba günleri Şans Topu, Perşembe günleri Süper Loto ve Cumartesi günleri Sayısal Loto çekilişi yapılıyordu.

Lotom.net olarak düşüncemiz Sayısal Loto’nun yeni eklenen ikinci çekilişinin çekiliş olmayan Salı, Cuma veya Pazar günlerinden birine kaydırılması ve aynı gün iki oyun çekilişinin yapılmaması yönündedir.

Siz de puanlayabilirsiniz...
[Toplaml: 5 Ortalama: 3.6]
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x